Galatasaray'da tüm planlar alt üst oldu!

Galatasaray'da Kwadwo Asamoah harekatı başarısızlıkla sonuçlandı. İtalya'dan gelen haberler sonunda sarı-kırmızılıların planları sekteye uğradı! Hürriyet gazetesinin haberine göre; Juventus, Atalanta’ya 2 yıllığına kiraladığı Leonardo Spinizzola’nın geri dönmesini istedi. İtalyan sol bek gelince Asamoah da 2.3 milyon Euro’ya Galatasaray’a 4 yıllık imza atacaktı. Spinazzola, Atalanta taraftarlarına veda mesajı bile yayımladı. Yani artık Asamoah yüzde 90 Galatasaray’daydı. Gelişmelerin olumlu ilerlemesini dikkate alan sarı kırmızılı yönetim de B planını rafa kaldırdı. Ve hatta elindeki sol bek Lionel Carole’u da 1 yıllığına Sevilla’ya kiraladı.

ATALANTA İŞİ BOZDU
Spinazzola’yı oynatmayan Atalanta Kulübü, oyuncuyu Juventus’a da geri vermedi. Bu nedenle siyah beyazlılar Asamoah’ın Galatasaray’a transferine vize vermedi. Juventus, 1 Eylül’de UEFA’ya gönderdiği Şampiyonlar Ligi listesine Ganalı futbolcuyu da yazdı. Galasaray’ın B planı Arjantinli Ansaldi’ydi. 1 yıllığına kiralanması için anlaşma sağlanmış Inter de vermeye sıcaktı ama kulüp Asamoah’a ‘bitti’ gözüyle baktığı için bu planı devreye sokmadı. Fakat Avrupa’da transferin son gününde Inter, Ansaldi’yi Torino’ya kiralık olarak verdi. Böylece Galatasaray’ın sol bekteki A planı da B planı da çöktü.

Peki şimdi ne olacak? Teknik direktör Igor Tudor da yönetim de Martin Linnes’e güveniyor. Sezona iyi başlayan Norveçliyi sol bekte Ahmet Çalık yedekleyecek. Diğer yandan 8 Eylül’e kadar Tudor’un kriterlerine uyan bir sol bek bulunursa alınacak.

Cimbom, Asamoah transferine bitti gözüyle bakıyordu. Ama Juventus, Spinizzola’yı Atalanta’dan geri alamayınca iş yattı. Sarı kırmızılı yönetim, B planı Ansaldi’yi rafa kaldırıp Carole’ü de Sevilla’ya verince tüm planları alt üst oldu. Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Ganalı sol bek Asamoah ile anlaşmış olmalarına rağmen Juventus’un bu oyuncuyu bırakmadığını söyledi. Cenk Ergün, “Juventus bize, yerine bir oyuncu bulduğu taktirde vereceğini söylemişti. Fakat olmadı ve Juventus bırakmadı. Alternatif isimlerden birini almaya çalışacağız" dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.