Hazırlık Maçı | Sarayın Sultanları farklı başladı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Marina Maljkovic önderliğinde Sırbistan'ın Belgrad şehrinde kamp yapan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, ilk hazırlık maçında Karadağ ekibi Buducnost ile karşılaştı. 

Allie Quigley dışında tam kadro olan Sarayın Sultanları mücadeleye hızlı başlarken Dubljevic ve Epoupa'dan aldığı skor katkısı ile ilk yarıyı 27-32 önde kapattı. İkinci yarıda savunma sertliğini arttıran ve disiplini elden bırakmayan Marina Maljkovic'in öğrencileri üçüncü periyotu 39-51 önde geçerken karşılaşmadan da 47-73'lük skorla galip ayrıldı.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda skor dağılımı Epoupa 17, Jelena 14, Gizem 10, Van Grinsven 9, Özge 9, Işıl 5, Gintare 3, Merve 3 şeklinde oluşurken Merve Uygul yaptığı 9 asistle dikkatleri üzerine çekti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.