Hüseyin Koç: Bu sene bambaşka olacak.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızdan yardımcı antrenör Umut Çakır ve oyuncularımız GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Filenin Aslanlarının açıklamaları şu şekilde..

UMUT ÇAKIR
İstanbul’daki hazırlıklarımızı bitirdik. Sezona başlayacağımız için heyecanlıyız. Arkas maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Açıkçası her maçı kazanmak bizim hedefimiz. Geçen seneki derecemizden daha yukarıda bir derece elde edip Avrupa Kupaları’na katılmak istiyoruz. Deplasman da olsa bütün maçları kazanmak için gidiyoruz.

KAPTAN HÜSEYİN KOÇ
Bizim için 8 aylık uzun bir periyot başlıyor. İyi başlayıp, iyi gitmek istiyoruz. 50 gündür çok iyi hazırlanıyoruz. Önemli olan iyi hazırlanmak değil maçta ne gösterdiğiniz. Bu sene ben daha ümitliyim. Hedefimiz ilk 4’e girebilmek. İzmir’deki Galatasaray taraftarlarına ihtiyacımız var. Güzel bir maç olacak. Arkas güçlü bir ekip. Yeni bir takımız, yeni hedeflerimiz, yeni umutlarımız var. Bu sene daha tecrübeliyiz. Kazandıkça açılan bir takımız. Bu sene bambaşka olacak. Galatasaraylı arkadaşlarımızı bütün maçlara bekliyorum.

DAUDI OKELLO
Galatasaray’a gelmem de yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Galatasaray formasıyla ilk maça çıkacağım için heyecanlıyım.

DOĞUKAN ULU
Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi bir performans sergiledik takım olarak. İlk maçımızı almak istiyoruz. İzmir zorlu bir deplasman. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz.

TEODOR TODOROV
Herkese çok teşekkür ederim öncelikle. Türkiye Ligi’ni henüz çok iyi bilmiyorum. Takımımız iyi bir durumda. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Umarım bunun karşılığını maçta alırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.