Iasmin Latovlevici: Başarımın sırrı her zaman çok çalışmam..

Yeni transferlerimiz Jason Denayer, Iasmin Latovlevici ve Cedric Carrasso basının huzuruna çıktı. Ali Sami Yen Arena'da gerçekleşen imza töreninde, Iasmin Latovlevici basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Başarımın sırrı çok çalışmak diyen Rumen oyuncu, transferden önce Tudor'la bir görüşme yapmadığını da belirtti. Iasmin Latovlevici'nin açıklamaları şu şekilde..

BAŞARIMIN SIRRI HER ZAMAN ÇOK ÇALIŞMAM
Galatasaray’a gelmeden önce hocamız Tudor ile bir görüşmem olmadı. Gelişim tamamen onun kararıydı. Tudor beni Karabükspor’dan tanıyordu. Oradaki performansımdan dolayı beni Galatasaray aldı. Hagi ve Popescu tartışmasız Galatasaray’da oynayan en iyi Rumen oyunculardı. Ben de onlarla aynı şekilde aynı performansı göstermeyi diliyorum.

Tudor ile profesyonel bir ilişkimiz vardı. Beni seçmesinin nedeni sistemde oynamamı düşünmesinden kaynaklanıyor. Çok farklı takımlarda oynama şansı buldum. Benim en büyük özelliğim kendi oyunumu düşünüp, onun üzerine konsantransyonumu kurdum. Başarımın sırrı her zaman çok çalışmam oldu. Çalışırken korkmuyorum, her gün daha fazlasını yapmaya çalışıyorum. Burada da çok çalışmam ve sisteme hızlıca alışmam gerekiyor.

Sözleşmemin uzaması bu sene içerisinde nasıl oynayacağıma bağlı. İnsanlar beni izleyip oyunumu görüp tatmin oldukları zaman bunun devamı gelecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.