Igor Tudor'dan takıma uyarı..

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor bugünkü Bursa maçı futbolcularını özellikle yan toplar konusunda uyardı. Milliyet gazetesinin haberine göre; Bu sezon kalesinde gördüğü 3 golün de yan toplardan kaynaklandığına dikkat çeken Hırvat çalıştırıcı, futbolcularının dikkatini bu konu üzerine çekti. Tudor ayrıca Bursaspor’un hızlı ataklarına karşı Mariano ve Latovlevici’den savunma arkasına yapılacak koşulara hazırlıklı olunmasını istedi.

Sarı-kırmızılı teknik adam, Kasımpaşa maçındaki 11’ini ise bozmayacak. Zorunlu olmadığı sürece kazanan takımı bozmak istemeyen Hırvat çalıştırıcının bu geleneği Bursaspor karşısında da sürdüreceği ifade edildi. Linnes’in sakat olduğu haftada yeni transferi Latovlevici’yi sahaya süren Igor Tudor’un, bugün de aynı tercihi yapacağı ifade edildi.

GOMİS REKORU KIRACAK MI?
Galatasaray’da ilk 5 haftada 7 gol atan Bafetimbi Gomis, Saffet Sancaklı’nın 23 yıl önceki rekorunu kırmak için sahaya çıkacak. 1994-1995 sezonunda Kocaelispor’dan transfer edilen Sancaklı, ilk 7 haftada 9 gol atmıştı. Saffet Sancaklı, kulüp tarihinin en hızlı başlangıcını yapmıştı.

ÖZBEK DE GİDİYOR
Galatasaray’da başkan Dursun Özbek de Bursa deplasmanına gitme kararı aldı. Özbek ile beraber birçok yönetici de maçı statta izleyecek. Diğer taraftan Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda Galatasaray taraftarına ayrılan biletlerin tamamı tükendi. Sarı-kırmızılılar, Türk Telekom’dan sonra rakip sahalarda da takımlarının maçlarına büyük ilgi gösteriyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.