İngilizler istedi, Galatasaray bırakmadı..

Avrupa'da geçtiğimiz hafta transfer sona ererken Galatasaray'ın hücum oyuncusu Garry Rodrigues'e süper bir teklifin geldiği ancak yönetimin bu teklifi geri çevirdiği ortaya çıktı. Bruma'nın satılmasının ardından Igor Tudor'un planlarında önemli bir yere sahip olan 26 yaşındaki oyuncu için Newcastle United takımının 6 milyon pound önerdiği iddia ediliyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray'ın kapısını çalan İngiliz ekibi 6 milyon poundluk teklifle geldi ancak Yeşil Burun Adaları asıllı kanat oyuncusuna Florya'dan vize çıkmadı. Galatasaray'da yıldızını parlatan Rodrigues ile alakalı perde arkasında 3 haftadır sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngilizlerin, sezona 2 asistle başlayan ve Yeşil Burun Adaları milli takımıyla önceki gün Güney Afrika ağlarına 2 gol bırakan Rodrigues için kesenin ağzını açtığı öğrenildi.

19 Ağustos'ta Galatasaray'ın deplasmanda oynadığı Osmanlıspor maçında Garry Rodrigues'i tribünden izleyen Newcastle scoutları, oyuncu hakkında olumlu rapor verince teknik direktör Benitez oyuncuyu istedi. Newcastle United resmi olarak Garry Rodrigues için 6 milyon poundluk teklifini yaptı. Gelen teklif doğrultusunda Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, sportif direktör Cenk Ergün ve teknik direktör Tudor'un ortak kararı oyuncunun satılmaması oldu. Başkan Özbek görüşmek isteyen İngilizlere "21. şampiyonluk gelmeden bir yere gidemez. Şampiyonluk için takıma önemli yatırımlar yaptık. Takımın Rodrigues gibi önemli bir parçasını size vermemiz mümkün değil. Onu bırakamayız." yanıtını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.