Kıbrıs'taki turnuvayı galibiyetsiz tamamlıyoruz..

WNBA'de forma giyen Allie Quigley'in yanı sıra Gintare Petronyte, Chatilla van Grinsven ve Ayşegül Günay'ın sakatlıkları sebebiyle forma giyemedikleri Uluslararası Dr.Suat Günsel Turnuvası'nda sezonun ilk hazırlık maçlarını geride bırakan Galatasaray kadın basketbol takımı, organizasyonun son gününde 5/6'lık maçına çıktı. Bu sezon Euroleague'de mücadele edecek olan Belçika temsilcisi Castors Braine ile karşılaşan Marina Maljkovic'in öğrencileri sahadan 64-69 mağlup ayrılarak turnuvayı galibiyet alamadan tamamladı.

Turnuva grup aşamasında ilk maçında Avenida, ikinci maçında ise Hatay BŞB karşısında sahadan mağlubiyetle ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımı klasman maçında Castors Braine ile karşılaştı. Belçika temsilcisi karşısında ilk çeyreği 18-19 geride tamamlayan takımımız, soyunma odasına 29-35'lik skorla geride girdi. Üçüncü çeyrekte rakibinin hücumdaki etkili oyununa engel olamayan Galatasaray kadın basketbol takımı final periyoduna 42-55 geride girerken, son çeyrekte her ne kadar skora ortak olsa da sahadan 64-69'luk mağlubiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Sırp antrenörümüz Marina Maljkovic "Bu turnuvaya hazır olmamamıza rağmen organizasyona saygı duyduğumuz için geldik. 4 sakat oyuncumuz ve eksiklerimiz var. Şimdi Mersin'de bir turnuvaya gideceğiz. Umarım orada sakat oyuncularımız iyileşir ve kendilerinden faydalanabiliriz." cümlelerine yer verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.