Maça Doğru | Cholet Basket - Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, ikinci hazırlık kampı için bulunduğu Angers, Fransa'da ilk hazırlık maçına çıkıyor. Dün Fransa'da ilk antremanını gerçekleştiren Sarı Kırmızılılar, bugün ProStar hazırlık turnuvası kapsamında Cholet Basket ile karşı karşıya gelecek. Bormio kampında sakatlanan DaJuan Summers ve izinli Göksenin Köksal karşılaşmada forma giyemeyecek.

Rakibimizi Tanıyalım: Cholet Basket
2009-2010 sezonunda Erman Kunter'in önderliğinde şampiyon olan LNB Pro A ekiplerinden Cholet Basket, yeni sezon öncesi 10. hazırlık maçına çıkıyor. Son hazırlık maçını ProStar hazırlık turnuvasının ilk maçı olarak dün Elan Chalon ile oynayan Fransa temsilcisi, parkeden 79-71 galip ayrıldı. Karşılaşmada Toddrick Gotcher 23 sayıyla maçın yıldızı olurken, Jerry Boutsiele 12 sayıyla tamamladı.

Cholet Basket'in tam kadrosu şu şekilde; Toddrick Gotcher, Ryan Evans, Ivan Maras, Jonathan Rousselle, David Michineau, Jerry Boutsiele, Hauker Palsson, Ilian Evtimov, Pierre-Etienne Drouault, Abdoulaye N'doye, Johan Clet, Rigo Edzate, Warren Woghiren.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.