Maça Doğru | Fiat Torino – Galatasaray Odeabank

Galatasaray Odeabank, yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği ilk hazırlık kampında üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor! Dün Almanya 1. Lig ekiplerinden Ratiopharm Ulm'a Trey Lewis'in son saniye üçlüğüyle 76-79 mağlup olan Sarı Kırmızılılar, bugün saat 21.30'da Pentagono Spor Salonu'nda Fiat Torino ile karşılaşacak. Hazırlık kampında eşinin doğumu nedeniyle bulunmayan Dwight Hardy ve EuroBasket'te A Milli Takım forması giyen Göksenin Köksal'ın yanı sıra sakatlığı devam eden T.J. Cline'ın forma giymemesi bekleniyor.

Rakibimizi Tanıyalım: Fiat Torino
Sezon öncesi hazırlıklarına 20 Ağustos'ta Torino'da başlayan İtalya Serie A ekiplerinden Fiat Torino, bugüne kadar iki hazırlık maçı oynadı. En son hazırlık maçını 2 Eylül'de Aquila Trento'ya karşı oynayan İtalyan ekibi, parkeden 68-79 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada Fiat Torino adına en skorer isim 14 sayıyla Lamar Patterson olurken, Diante Garrett 12 sayıyla takımına katkı verdi. Fiat Torino, 4 günlük hazırlık kampı için dün Bormio'ya gelirken burada ilk hazırlık karşılaşmasını takımımıza karşı oynayacak.

NBA'de önemli roller almış Sasha Vujacic'i bu sezon kadrosuna katan Fiat Torino'nun tam kadrosu; Diante Garrett, Andre Jonas, Durand Scott, Lamar Patterson, Trevor Mbakwe, Deron Washington, Sasha Vujacic, Quinton Stephens, Antonio Iannuzzi, Davide Parente.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.