Maça Doğru | Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basketbol

Yeni sezon öncesi son hazırlık maçlarını TÜBAD Basketbol Turnuvası kapsamında oynayacak olan Galatasaray Odeabank'ın ilk rakibi Tahsincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol.

28 Eylül Perşembe günü saat 18.15'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TBF Youtube kanalından naklen yayınlanacak. Mücadelede sakatlığı geçen ve bir süredir takımla antrenaman yapan DaJuan Summers ve son iki hazırlık karşılaşmasında dinlendirilen Scotty Hopson'ın oynaması bekleniyor. 

Rakibimizi Tanıyalım: Gaziantep Basketbol
Bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Gaziantep Basketbol, kadrosunu geçen seneye göre tamamen yeniledi. Victor Rudd gibi önemli bir transfer başarısına imza atan Anadolu ekibi, şu ana kadar 8 tane hazırlık maçı oynadı ve bunlardan sadece ikisinden mağlup ayrıldı. Son hazırlık maçında Tofaş Spor Kulübü'ne 86-100 mağlup olan Gaziantep Basketbol'da Jure Balazic ve Mark Lyons maçı 21 sayıyla tamamladılar.

Kadrosunda geçen sene formamızı giyen Orhan Haciyeva'yı bulunduran Gaziantep Basketbol'un güncel kadrosu şu şekilde; D.J. White, Cameron Clark, Victor Rudd, Sean Armand, Sean Williams, Jure Balazic, Mark Lyons, Orhan Haciyeva, Erolcan Çinko, Can Uğur Öğüt, Erden Eryüz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.