Maicon: Golün yarısını Mariano'ya yazmak lazım..

Süper Lig'de sahasında Karabükspor 3-2 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da, attığı 2 golle maçın yıldızı olan Maicon yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Pozisyonun penaltı olmadığını belirten Maicon, son dakikada attığı golün yarısının Mariano'nun olduğunu da belirtti. Maicon'un açıklamaları şu şekilde..

KESİNLİKLE PENALTI DEĞİLDİ
Benim düşünceme göre kesinlikle penaltı değildi. Tamamen hakemin yanlış olduğu bir karardı. Futbol bir temas oyunu. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum kesinlikle penaltı değildi.

Bugünkü galibiyette önemli bir payım var ama bu, takımın göstermiş olduğu bir performans. 90 dakika boyunca iyi oynayan ve galibiyeti hak eden bir Galatasaray vardı. Ama son golün yarısını Mariano’ya yazmak lazım. İleri gitmemi söyledi ve golü attım. Ona bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok anlamı bir goldü. Penaltı pozisyonunda ben vardım. Son dakikada da bu golü atmak beni çok memnun etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.