"Mutlak suretle şampiyon olacağız"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyesi Alper Narman ile birlikte İstanbul'da Dernekler Birlik toplantısına katıldı. Dernek başkanları ile bir araya gelen G.Saray Başkanı, “Bu sezon şampiyonluğa odaklandık, mutlak suretle şampiyon olacağız” dedi. Özbek devre arası kampı için Alanya’ya gitme sözü verdi

20 ayrı taraftar derneğinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan Özbek, bu sezon şampiyonluğa odaklandıklarını belirterek, "Mutlak suretle şampiyon olacağız" dedi.

DAVETİ GERİ ÇEVİRMEDİ
Galatasaray'ın sadece bir spor kulübü değil aynı zamanda Türkiye'nin en büyük sivil toplum kurumu olduğunu da ifade eden başkan Özbek, "Sivil toplum kuruluşlarının toplumlara vermek istediği mesajlar her zaman olmuştur. Galatasaray da bunun her zaman öncülüğünü yapmıştır. Bu anlamda siz taraftarlar derneği başkanlarımıza da çok görev düşüyor" diye konuştu. 

Toplantının ardından Alanya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Cevdet Zamanoğlu, Özbek'le görüşerek takımı devre arasında Alanya'ya davet etti. Özbek de kamp için Alanya'ya gelecekleri sözünü verdi.

Dursun Özbek, takımın ilk 6 haftada aldığı 5 galibiyet 1 beraberliğin taraftarların ve camianın keyfini yerine getirdiğini belirterek, Türk Telekom Stadı'nda ellerinde kalan son locaların da tamamının satıldığını ifade etti. 

(Fotomaç)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.