Nevriye Yılmaz Belgard'daki hazırlık kampını değerlendirdi

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yardımcı antrenörlerinden Nevriye Yılmaz, Sırbistan'ın Belgrad şehrindeki 7 günlük hazırlık kampı hakkında GSTV'nin "Son Topa Kadar" programına açıklamalarda bulundu.

Takımdaki arkadaşlık çok iyi durumda
Sırbistan kampı gerçekten çok faydalı geçti. Yeni bir ekibiz. Koçumuzun kendi seçtiği oyuncularla verimli bir transfer sezonu yaşadık. Takımdaki arkadaşlık çok iyi durumda. Oyuncularımızın çalışma veriminden çok memnunuz. Hazırlık kampında iki de galibiyet aldık. Bu akşam da Kıbrıs’a geçiyoruz. Çok kısa sürede kaynaşma oldu. Ben de özenmiyor değilim arkadaşlıklarına. Şimdi daha çok maç yaparak hocamızın istediği sisteme adapte olmaya çalışacağız. Çok kaliteli takımlarla oynayacağız. Her şey çok güzel gidiyor.

Herkese çok teşekkür ediyorum destekleri için
‘Modern Heroes’ yarışması için 32 kişinin arasında olmak bile benim için çok büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Buralara geleceğimi düşünmüyordum. Yıllardır Euroleague’de de emek veren oyuncular var. Biraz da şanslı olduğumu düşünüyorum. Galatasaray gibi basketbolu çok yakından takip eden seyirci grubunun desteğiyle buraya geldiğimi kabul ediyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum destekleri için.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.