Rakeem Christmas: Yardım etmek için elimden geleni yapacağım!

Galatasaray Odeabank'ın NBA patentli atletik pivotu Rakeem Christmas yeni sezon öncesi EurohoopsTR sitesinden Utkan Şahin'e açıklamalarda bulundu. Daha iyi bir oyuncu olmak için çabalayacağını söyleyen Rakeem, gelecek hedefleri ile ilgili de konuştu...

Avrupa'yı tercih etme sebebini "Mücadele etmek, işimi yapmak, keyif almak istiyorum. Daha iyi bir oyuncu olmak için çabalayacağım." sözleriyle açıklayan Christmas, gelecek hedefleri sorulduğunda ise "Oyunum üzerinde çalışıp daha iyi bir oyuncu olmak istiyorum. Takımıma yardım etmek için elimden geleni yapacağım. Ribaundlarda olsun, savunmadaki işler olsun, bloklarımla olsun… Böyle şeyler." yanıtını verdi.

Rakeem Christmas'ın takımın uyumu ve yakalanan ortam hakkındaki sözleri ise şu şekilde.. "Herkes çok çalışıyor. Ortam çok güzel. Herkes elinden geleni yapıyor. Normal sezon başlayana kadar bekleyip daha iyi bir takım olmaya çalışacağız."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.