Ryan Donk ve Nigel de Jong ile yollar ayrılıyor..

Galatasaray yönetimi transfer dönemi kapanmasına rağmen çalışmalara devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor tarafından kadroda düşünülmeyen ve takımdan gönderilmesi kararı alınan iki futbolcunun yeni adresleri belli oldu.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Hırvat teknik adamın kararıyla Galatasaray, yeni sezon planlarında düşünmediği Nigel de Jong'la yollarını devre arasında kesin olarak ayırıyor. Hollandalı'nın menajeriyle yapılan görüşmeler sonunda uzlaşma sağlandığı belirlendi. A Takımla idmanlara çıkmayan futbolcu Ocak ayına kadar U21 takımıyla çalışacak. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan De Jong'un Ocak ayından sonraki ücretini ödemeyecek. Sarı kırmızılı yönetim buna karşılık oyuncuyu da DC United'a bedelsiz olarak gönderecek. Nigel de Jong, Sneijder’in de tavsiyesiyle geçtiğimiz yıl Sarı Kırmızılı ekibe transfer olmuştu ve çıktığı 24 maçında 1 gol atmıştı fakat performansıyla bekleneni verememişti.

Kadroda düşünülmeyen isimlerden Hollandalı oyuncu Ryan Donk da devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacak. Önlibero, stoper ve sağ bek pozisyonlarında oynayabilen 1.92'lik oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak Real Betis'te forma giymişti. 31 yaşındaki Ryan Donk’un yine büyük bir ihtimalle İspanya’ya gideceği öğrenildi. Galatasaray yönetimi, De Jong gibi Donk için de herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.