Sinan Gümüş'e yeni sayfa..

Galatasaray’da Sinan Gümüş’ün mental olarak takıma dönebilmesi için terapi seansları başladı. Geçen sezon sonunda iyi maçlar çıkaran ama attığı gollerden sonra sevinmeyip, her fırsatta ayrılmak istediğini dile getiren genç futbolcu için düğmeye basıldı. Avrupa’ya transferi olmayan Sinan’ı takıma kazandırmak için çalışan teknik direktör Igor Tudor ve futbol direktörü Cenk Ergün bu konuda çalışmalara başladı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; İki isim de Sinan’la özel toplantılar yaparak kendisinden beklentilerini aktardı. Sinan’a kendisini takıma vermesini isteyen Tudor ve Ergün nasihatlerde bulundu. Genç oyuncuyla Florya'da özel bir görüşme gerçekleştiren ikili “Bu takımın bir parçasısın. Avrupa’ya gitme hayallerin vardı ama gerçekleştiremedin. Galatasaray da büyük bir Avrupa kulübü. Gideceğin kulüplerin hiçbiri Galatasaray seviyesinde değildi. Buranın kıymetini bir ve yeni bir sayfa aç. Galatasaray’da oynayıp başarılı olursan hayallerini gerçekleştirebilirsin. Bu takımda, kaliteli oyuncular, profesyonellikleri ile örnek olabilecek birçok isim var. Bunu değerlendirip kendini geliştir.” sözleriyle oyuncuyu motive etmeye çalışırken, genç oyuncuya şans vereceklerini açıkladı.

Sinan’ın da tam konsantrasyon ile çalışmalarına devam edeceği sözünü verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.