Sofiane Feghouli: Elhamdülillah..

Bursa deplasmanında 65.dakikada oyuna girdikten sonra ilk şutunda ağları havalandıran ve eşitliği getiren Sofiane Feghouli karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Cezayirli yıldız ilk şutunda Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydederken, Bursa deplasmanından 3 puanla ayrılmanın mutluluk verici olduğunu belirtti. Feghouli'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Öncelikle maçtan önce dediğim gibi takıma yardımcı olmak için buradaydım. Takıma maksimum fayda sağladığım için mutluyum, kenardan gelerek takıma sağlayacağım katkı benim için önemliydi. Bugün kazanmak için mücadele ettik ve buradan 3 puanla dönmek önemliydi.

Maç 90 dakika ve buna göre planlarımızı yapıp, buna göre oynadık. Topa sahip olmak önemliydi, bunu başardık. Topa sahip olduktan sonra Bursaspor geriye çekildi ve rakibimiz karşısında fırsatlar bulduk. Bursaspor iyi bir takım, iyi bir rakip.. Buraya gelip, bu şekilde (rakibi geriye iten, fırsatlar bulan) çok fazla takım yoktu, olacağını da düşünmüyorum.

Attığım gol için tabii ki mutluyum, elhamdülillah .

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.