Sol beke son aday Luke Shaw

Gamaspor'un haberine göre; Juventus'tan Asamoah'ı alamayan Galatasaray, sol beke alternatif olarak Luke Shaw'ı düşünüyor. Manchester United'da kadroya giremeyen 22 yaşındaki İngiliz sol bek için kiralama teklifi gündemde.

Transfer döneminin kapanmasına günler kala(8 Eylül), Galatasaray sol bek transferini bitirmek istiyor. Asamoah’ı Juventus’tan koparamayan, Carole’ü de Sevilla’ya gönderen Cimbom, sol bek transferi için harekete geçti.

SON ADAY SHAW
Manchester United’da kadroya giremeyen ve Kırmızı Şeytanlar’ın 2. takımıyla yedekler liginde forma giyen Luke Shaw için kiralama teklifi gündemde. Galatasaray’ın Manchester United yönetimiyle temasa geçeceği ve 1 yıllık kiralama teklifi yapacağı gelen haberler arasında.

MOURINHO SICAK BAKIYOR
Kırmızı Şeytanlar’ın Portekizli menajeri Jose Mourinho, forma şansı bulamayan futbolcusunun aktif olarak forma giymesini istediği ve Galatasaray’ın teklifine sıcak bakacağı konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.