Taraftar sildi ancak yönetim sahip çıkıyor..

Yeni bir kadro ve yeni bir heyecanla yeni sezona başlayan Galatasaray'da taraftarlar kaptan Selçuk İnan'dan vazgeçti ancak yönetim emektar oyuncuyu kolay harcamayacağını gösterdi. Antalyaspor deplasmanında ortaya koyduğu futbolla eleştirilerin odak noktası haline gelen tecrübeli futbolcuya yönetim sahip çıkmayı düşünüyor.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Her şey, Antalyaspor ile oynanan karşılaşma sonrasında başladı. Teknik direktör Igor Tudor, karşılaşmanın ikinci yarısında yaptığı Ndiaye-Selçuk değişikliği için eleştirildi, Selçuk, kaptanlık pazubandını Muslera'dan aldığı için yerden yere vuruldu. Bunun sonrasında da taraftar grubu ultrAslan'ın kaptanı yerden yere vurup, "Bu olay bizim için kabul edilemez. Yaşattığın başarılar için teşekkürler" diyerek adeta "Kapı dışarı" demesi bardağı taşırdı.

Teknik direktör Igor Tudor ve yöneticiler, tecrübeli futbolcunun arkasında durarak onu feda etmeyeceklerini gösterdi. Sarı-kırmızılılar, ligin uzun bir maraton olduğuna dikkat çekerek, "Bunun yazı var, kışı var! Sakatlığı, cezası var. Selçuk'tan niye vazgeçelim? Biraz anlayışlı ve hoşgörülü olmak gerekir. Galatasaray'ın Selçuk'a kulübede de olsa ihtiyacı var. Bu uzun maratonda hep aynı futbolcular olmayacak. Onu kaybetmek yerine kazanmayı tercih etmeliyiz." diyerek, tecrübeli oyuncunun yanında olacaklarını dile getirdi.

Diğer taraftan antrenman öncesi Selçuk İnan ile de görüşen Tudor, "Moralini bozma. Ben sana güveniyorum. Sen tecrübenle bu takıma çok şey katacaksın. Kendini sadece futbola odakla ve dış faktörlerle ilgilenme." diyerek onu motive etmeye çalıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.