"Taraftarlar için burada kaldım"

Gelecek sezon Euroleague Women ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde zirveye oynamayı hedefleyen ve bu bağlamda transfer ettiği oyuncuları bir lansmanla açıklayan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda başantrenör Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde...

Geçen sezon zorlu bir sezon yaşadık. Ama buna rağmen Eurocup’ta ilk 4’e girmeyi başardık. Daha da önemlisi Euroleague’e katılma hakkı elde ettik. Galatasaray’ın basketboldaki geleceği de burada yatıyor.

Geçen sezonki takımın başarısının altında hep birlikte çalışmak yatıyordu. Takım bir birlik halindeydi ve bu başarımızın en büyük sebeplerinden bir tanesiydi. Geçen sezonki takım benim çalışma etiğime ve çalışma şartlarıma çok çabuk uyum sağladı ve bunu hemen sahada gösterebildi. Bu sezon Euroleague için çok saygı duyulası bir kadro kurduk. Bunun için yönetimimize çok teşekkür ediyorum çünkü çok çabuk tepki verdiler özellikle yaz sezonunda. 

Buradaki ikinci sezonum olduğu için oyuncuları ben seçtim. Ben bir koç olarak asla bahanelere sığınmam. Bu yüzden oyuncularım için bu sezon kolay olmayacak. Çünkü geçen sezonki takımın başarısını onlar da bir şekilde bu sezon göstermek zorunda… Ama dediğim gibi onların hepsini ben seçtiğim için eminim ki bu yükün altından kalkacaklardır. Çünkü biliyorum ki ben doğru insanlarla çalışıyorum. 

Burada ikinci sezonumda kalmamın sebebi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nın taraftarlarla yakaladığı uyum ve hava. Bütün yaz dönemi boyunca geçen sezonun son maçının ardından taraftarlarla beraberken, şarkılar söylerken olan fotoğraflar iletildi. Şimdi bizim için bu taraftarlara kaliteli ve iyi basketbol gösterme zamanı. Bu yüzden tüm taraftarlarımızı maçlarımıza davet ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.