Tolga Ciğerci şoku!

Sezona çok iyi bir giriş yapan ve 6 maçta attığı 5 golle Avrupa'nın en golcü ortasahası olan Tolga Ciğerci'den kötü haber geldi. Kulüp doktoru Yener İnce, basın mensuplarına yaptığı açıklamada başarılı futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Tolga Ciğerci'nin sakatlığının geçmişteki sorunlardan kaynaklandığını söyledi. Yener İnce, ''Tolga Ciğerci, sağ ayağındaki geçmişte yaşadığı sorunlardan dolayı koruma altına alındı 2-3 hafta dinlendirmeyi amaçlıyoruz. Tolga'nın eklem ve kapsülünde sorun var ve tedaviyle oynuyordu. Karabükspor ve Konyaspor maçında dinlendirilecek. Minimum 3 hafta dinlendirmemiz lazım. Raporlarını teknik ekibe sunduk ve onay aldık. Bu süreci koruyarak atlatmamız lazım. Tolga fedakarca ve şikayetleri artarak oynuyor. 2-3 hafta dinlenmesi sezonu daha rahat geçirmemizi sağlar.'' sözlerini söyledi.

Milli takıma seçilmesi durumunda raporlarının sağlık ekibine gönderileceğini belirten İnce, ''Milli takımdan bağımsız düşünüyorum. Karabükspor ve takip eden iki haftayı Tolga'yı dinlendirerek geçirmeyi düşünüyorduk. Çok daha uzun süre kaybetmektense dinlendirmek istiyoruz.'' dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.