Tudor moral verdi, sahip çıktı: Sana ihtiyacımız var!

Galatasaray'da sezon başından bu yana hedefteki adam haline gelen Selçuk İnan'a teknik direktör Igor Tudor hem destek oldu hem de sahip çıktı. Hırvat teknik adam dün yaptığı görüşmede, öğrencisine "Tecrübelerine çok ihtiyacım var. Asla moralini bozma.." dedi.  

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Antalyaspor maçında sergilediği performans ve Fernando Muslera'nın verdiği kaptanlık bandını takması nedeniyle eleştirilen Selçuk İnan dün teknik direktör Igor Tudor ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Transfer sezonu boyunca takımdan gönderileceği iddia edilen tecrübeli oyuncunun taraftarların tepkileri ve sosyal medyadaki yorumlar nedeniyle moral bozukluğu yaşayınca harekete geçen Tudor antrenman öncesinde tecrübeli oyuncusunu yanına çağırarak kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Tudor, Selçuk İnan'a moral verirken tecrübeli futbolcusuna yapılan eleştiriler ve tepkilere karşı kulaklarını tıkamasını istedi. Hırvat teknik adam Selçuk'tan sadece takıma ve futboluna odaklanmasını isteyerek "Sezon boyunca senden yararlanacağım, bunu böyle bil. Tecrübelerine çok ihtiyacım var. Asla moralini bozma. Bazen bazı şeyleri duymamak, kulak asmamak gerekir. Sen futboluna, takıma konsantre ol. Sana inanıyor ve güveniyorum. Performansını da yükseltmeni istiyorum." sözleriyle tecrübeli oyuncuyu motive etmeye çalıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.