Tudor takıma tek bir konuda kızdı: Duran toplar!

Bu sezon geride 4 lig maçı kalırken sarı-kırmızılılar 4-1 kazandıkları Kayseri ve deplasmandan 3-1'lik galibiyetle döndükleri Osmanlıspor maçlarında gol yedi. Bu verilerde en çok öne çıkan detay ise Galatasaray'ın yediği iki golü de duran toplardan kalesinde görmesi.. İşte bu konu Igor Tudor'un Antalya maçı öncesinde bir numaralı gündem maddesiydi. 

Vatan gazetesinde yer alan habere göre; Hırvat teknik adam, milli maçlar için verilen arada İstanbul'da kalan oyuncuları ile sürekli savunma çalışırken duran toplara da idmanların büyük bölümünü ayırdı. Fakat yapılan tüm çalışmalar, tüm hazırlıklar Antalya maçında bir kez daha duran top organizasyonunda gelen gole engel olmadı. Bu konu elbette 1-1'lik maçın ardından soyunma odasında da 1 numaralı gündem maddesiydi. 

Tudor, takımına seslenirken artıları ve eksileri bir bir sıraladı. Bir sonraki haftada Kasımpaşa maçında kazanarak bu beraberliği unutturacaklarını ve Antalyaspor'un kolay bir rakip olmayacağının altını çizdi.

VAZGEÇMEYECEĞİZ
Ancak sarı-kırmızılı oyunculara Tudor tek bir konuda tepki gösterdi, oyuncularına sitemde bulundu! Hırvat çalıştırıcının duran toplardan yenilen gole itirazı vardı. Tudor karşılaşma sonrasında soyunma odasında oyuncularını "Tam 2 haftadır duran toplar, yan toplar üzerinde duruyoruz. Ancak bir kez daha duran toplardan gol yedik. Bu tamamen konsantrasyon eksikliğinden kaynaklandı. Bir kez daha aynı hatayı yaptık diye bu konudan, bu sorunlardan vazgeçecek değiliz. Hatalarımızı düzelterek yola devam edeceğiz. Bundan sonra duran toplarda daha fazla çalışma yapacağız." sözleriyle uyardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.