Avrupalı gözlemciler takibe başladı!

Fransa'nın prestijli gazetesi L'Equipe'e kapak olan Galatasaray birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekti. Almanya, İngiltere ve İspanya'da görev yapan scoutlar, sarı-kırmızılı futbolcuları izlemeye başladı. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Avrupa kulüplerinin yakın takibinde.. Sarı-kırmızılı takımın İstanbul'daki maçlarını izleyen scoutlar özellikle Tolga Ciğerci, Badou Ndiaye ve Garry Rodrigues'i mercek altına aldı. 

Köln altyapısını Almanya'da alan Tolga Ciğerci'yi; Real Betis ve Celta Vigo ise daha önce La Liga tecrübesi bulunan Garry Rodrigues'i; Premier Lig kulüplerinin bazıları ise Senegalli orta saha Badou Ndiaye'nin performansını yakından takip ediyor. Galatasaray'ın evinde oynadığı lig maçlarına birçok yabancı gözlemcinin geldiği öğrenildi. 

Yaz döneminde genç oyuncusu Bruma'yı bonuslarla 15 milyon Euro'ya satan Galatasaray yönetimi, sarı-kırmızılı takımın bu başarılı performansını devam ettirmesi halinde Avrupa'daki kulüplerden oyuncuları için cazip teklifler alacağına inanıyor. Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinde 8 milyon Euro'ya çıkış opsiyonu bulunuyor. Ndiaye'nin serbest kalma maddesi ise 18 milyon Euro.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.