Badou Ndiaye için bonservis belirlendi..

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan kadrosuna kattığı Senegalli orta saha oyuncusu Badou Ndiaye gösterdiği performansla bir çok takımın dikkatini çekerken, Galatasaray yönetiminin gündeminde de o vardı. Trabzonspor karşılaşmasında İngiliz takımlarının scoutlarının izleyeceği iddia edilen Badou Ndiaye için yönetim minimum rakamı belirledi: 15 milyon euro!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Tottenham, Leicester, West Ham ve Newcastle’ın temsilcileri tarafından yarın oynanacak Trabzonspor maçında takip edilecek olan Badou Ndiaye, bir anda Galatasaray Yönetimi’nin 1 numaralı gündemi haline geldi.

Sezon başında 26 yaşındaki futbolcuyu Osmanlıspor’dan 8 milyon Euro’ya transfer eden Sarı-Kırmızılılar, kapıyı 15 milyon Euro’dan aşağı açmayacak. Ayrıca oyuncunun devre arası gönderilmesi kesinlikle düşünülmüyor, olası randevular da sezon sonuna verilecek. Sarı-Kırmızılılar, Ndiaye’nin Şampiyonlar Ligi’nde kendini göstermesi halinde değerinin daha da artacağı görüşünde. Senegalli yıldız oyuncunun sözleşmesinde 18 milyon euro'ya serbest kalma maddesi yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.