Badou Ndiaye'den taraftara övgü!

Galatasaray'ın sezon başında Osmanlıspor'dan transfer ettiği ve geride kalan dönemde gösterdiği performansla şimdiden taraftarların sevgilisi haline gelen Badou Ndiaye açıklamalarda bulundu.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Osmanlıspor’dan transfer edilen ve maliyeti tartışılırken orta sahada takımın vazgeçilmezi haline gelen Badou Ndiaye, “Çok çalışıyoruz, çok iyi uyum var. Daha da iyi olacağız. Gerçek Galatasaray’ı daha görmediniz” dedi.

Aslan’ın Senegalli yıldızı Badou Ndiaye’den iddialı sözler... Sezon başında Osmanlıspor’dan 8 milyon Euro’ya transfer edilince maliyeti tartışma konusu olan 26 yaşındaki futbolcu, kısa sürede orta sahanın vazgeçilmezi haline geldi.

Henüz gol ya da asist üretmemesine rağmen hem takımı ileriye taşıyan hem de savunmaya yaptığı katkıyla takdir toplayan Ndiaye, sezonun geri kalanı için de oldukça umutlu.

Çok çalıştıklarını, bundan sonra daha da çok çalışacaklarını kaydeden Ndiaye, “Taraftarımız böyle oldukça, biz burada çok zor kaybederiz. Çok çalışıyoruz, takımda çok iyi uyum var. Daha da iyi olacağız. Gerçek Galatasaray’ı daha görmediniz” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.