BSL | Yenilmez Armada son çeyrekte farka gitti

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda Pınar Karşıyaka'nın konuğu oldu. İzmir ekibinin geçen sene aldığı cezadan dolayı müsabaka seyircisiz oynanırken, T.J. Cline yabancı sınırından dolayı tribünde yer aldı. Galatasaray Odeabank çekişmeli geçen mücadelede sahadan 75-91 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers ve Rakeem Christmas beşi ile başlayan Galatasaray Odeabank, ilk dakikalarda pota altında Summers, Christmas ikilisini kullandı ve ilk periyotu 15-21 önde geçti. İkinci çeyreğin başında Scotty Hopson ile etkili olan ve farkı çift hanelere kadar çıkartan Galatasaray Odeabank, periyotun ikinci kısmında ise oyundan düştü ve Pınar Karşıyaka geri dönüş yaparak soyunma odasına 43-41 önde girdi.

Üçüncü periyota iyi başlayan taraf Pınar Karşıyaka olurken, kenardan gelen Emir Preldzic'in önderliğinde yay gerisinden yağmur olup yağan Galatasaray Odeabank, yeniden karşılaşmanın kontrolünü eline aldı ve son periyota 54-66 önde girdi. Son çeyrekte de kontrolü elinden bırakmayan ve rakibinin geri dönüş çabalarına karşı cevap veren Yenilmez Armada sahadan 75-91 galip ayrılarak ligdeki üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Maçın detaylı istatistikleri..

Dwight Hardy 9 sayı – 2 ribaund – 2 asist
Richard Hendrix 17 sayı – 5 ribaund
Ege Arar 2 sayı – 3 ribaund
Alex Renfroe 12 sayı – 4 ribaund – 13 asist
Rakeem Christmas 7 sayı – 7 ribaund
Scotty Hopson 11 sayı – 1 ribaund
DaJuan Summers 17 sayı – 3 ribaund – 1 asist
Emir Preldzic 6 sayı – 3 ribaund – 5 asist

Göksenin Köksal 10 sayı – 4 ribaund – 1 asist

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.