Dursun Özbek: Yazıktır, ayıptır, günahtır

Başkan Dursun Özbek, Trabzonspor maçında yapılan hakem hatalarının ardından Sporx'e sert açıklamalarda bulundu. Cenk Ergün'e katıldığını belirten Özbek, futbolcuların emeğine yazık olduğunu da belirtti. Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde...

BAŞIMIZA GELENLER ÖYLE BASİT ŞEYLER DEĞİL
Cenk Ergün’ün yerinde ben olsaydım orada o mikrofonlara ben de benzer şeyler söylerdim. Yazıktır, ayıptır, günahtır bu çocuklara. Sesimizi çıkartmıyoruz ama canımız acıyor.

Trabzon’da başımıza gelenler öyle basit şeyler değil. Böyle maç mı yönetilir? Yazık bu çocukların emeğine, ayıp, günah. Kırmızı kart olması için Fernando’ya ne olması gerekiyordu?

Olcay Şahan’ın yaptıkları ortada. Olan bizimkilere oldu. Sadece bir iki hata değil ki. Maçta yaşadığımız hakem hatalarından sonra Cenk Ergün’ün isyanı gayet normal, katılıyorum. Ben de benzer şeyler düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.