Efeler Ligi | Maçın ardından görüşler

Galatasaray HDI Sigorta'nın Efeler Ligi 3. haftasında Maliye Milli Piyango'yu 3-0 yendiği maçın ardından GS TV'ye konuşan kaptan Hüseyin Koç ve oyuncu/menajer Can Ayvazoğlu'nun görüşleri şu şekilde..

CAN AYVAZOĞLU
İnanılmaz ihtiyacımız vardı galibiyete. Fenerbahçe mağlubiyetinden sonra üzgündük, moralsizdik. Maliye Piyango iyi bir ekip. Sıkıntılı bir maçı 3 puanla aldık. Pazar günü Ziraat Bankası ile karşılaşacağız deplasmanda. Oradan puanlarla dönersek galibiyetlerin devamı gelecek inşallah. Ziraat Bankası iyi transferler yaptı bu yıl. Ruhumuzu ortaya koyarak puan ve puanlarla dönmek istiyoruz.

HÜSEYİN KOÇ
Ligdeki bütün maçlar çok zorlu. Kendinize bir hedef ve amaç belirlemezseniz 5 sayı arka arkaya kaybedebiliyorsunuz. Motivasyonunuzu çok kısa sürede kaybettiğiniz zaman iş işten geçmiş oluyor. O mağlubiyetleri kafamızdan atmamız için bir amaç lazım. Bir şey uğruna oynamak lazım. Arma için, ailemiz için oynamamız lazım. Biz duygusal bir takımız. Gücümüz belli, maddi durumumuz belli, ligdeki yerimiz belli, ismimiz çok büyük. Biz ismimizin altında ezilmek istemiyoruz. Hayat devam ediyor. Skor bu, yenmek de var yenilmek de var. Her maça bir amaç bulmamız lazım. Neden bu salonda olduğumuzu, neden bu formayı giydiğimizi hatırlamamız lazım. Herkes ruhuyla oynadı. Tüm takımın eline koluna sağlık. Pazar günü de Ziraat Bankası maçında elimizden geleni yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.