ELW | Sezona kötü başladık

Bir sezonluk aranın ardından yeniden Euroleague Women'a dönen Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, sezonun ilk maçında deplasmanda Macar ekibi Sopron Basket'e 72-55 gibi farklı bir sonuçla mağlup oldu.

Karşılaşmaya Işıl Alben, Merve Uygul, Allie Quigley, Jelena Dubljevic, Gintare Petronyte beşi ile başlayan takımımız ilk dakikalarda skor üretmekte zorlandı ve Sopron Basket 8-0 öne geçti. Kenardan gelen Epoupa'nın enerjisiyle geri dönüş yapan Sarayın Sultanları ilk çeyreği 16-10 geride kapattı. İkinci çeyrekte iki takım da skor bulmakta zorlanırken Quigley'den istediği katkıyı bir türlü alamayan Galatasaray, soyunma odasına 29-18 geride gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili başlayan Macar ekibi olurken takımımız ilk yarıda olduğu gibi hücumda oldukça zorlandı ve son çeyreğe 54-32 geride girdi. Karşılaşmanın son periyotuna 0-8'lik bir seriyle başlayan ve farkı 14 sayıya kadar indiren takımımız geride kalan sürede bu momentumu devam ettiremeyince sahadan 72-55 mağlup ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.