‘Engelleri Aşıyoruz’ gecesinin lansmanı yapıldı

Galatasaray Spor Kulübü’nün 5 Aralık’ta Çırağan Palace Kempinski'de düzenleyeceği, sporcusundan sanatçısına, yöneticisinden çalışanına kadar tüm Galatasaraylıları bir araya getirecek ve geliri Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına bırakılacak olan, Türk müziğinin sevilen ismi Kenan Doğulu’nun yanı sıra birçok sürpriz sanatçının da performans göstereceği “Engelleri Aşıyoruz” gecesinin lansmanı Türk Telekom Stadyumu’nda yapıldı.

Düzenlenecek gece ile ilgili bilgi veren Mesude Özbek yaptığı açıklamada “Ülkemizde yaklaşık 8 milyon engelli vatandaşımız bulunuyor. Eğitim, çalışma hayatı, sağlık, spor onların en çok zorlandıkları alanlar. Galatasaray Spor Kulübü olarak bu farkındalığı yaratmak amacıyla Engelsiz Aslanlarımız yani Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile önemli bir adım atmak istiyoruz. Dünya Engelliler Haftası sebebiyle 5 Aralık’ta hem Galatasaray ailesini bir araya getirmek hem de Engelsiz Aslanlarımıza destek olmak amacıyla Çırağan Palace Kempinski'de bir gece düzenleyeceğiz. Bu görkemli gecede yöneticilerinden sporcularına, sanatçılarından, çalışanlarına kadar tüm Galatasaray Ailesi bir arada olacağız. ‘Engelleri Aşıyoruz’ ismini verdiğimiz bu gecenin tüm geliri, bizlere Avrupa’da ve dünyada sayısız kupa kazandıran Engelsiz Aslanlarımıza, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na bırakılacak” dedi.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Sedat İncescu ise “2005 yılında Galatasaray Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı kurulduğunda bir rönesans yaşandı ki bugün de kısa ve orta vade başarılarda sonuçlarını ciddi biçimde almaya başladık. Yaklaşık 10 yıl boyunca inanılmaz başarılarla ülke sporuna ve kulübümüze büyük gurur yaşattık. Bu sene istedik ki bizim başarılarımızın etrafında birleştirici olalım ve çok hoş bir geceyle tüm Galatasaraylılar bir arada olsun. Hem beraber oluruz hem de bu gecenin geliri Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’na kalır. İlk günden itibaren başkanımız, Mesude Hanım, kızları Neslihan Hanım, inanılmaz mütevazı ve çalışkan biçimde bizimle birlikteydiler. Burada olmak çok hoş ve gurur veriyor. İnanıyoruz ki mükemmel bir gece olacak. Her yende engelli sporları gelişiyor. Bu, projelerimizden sadece bir tanesi” dedi. 

Basın toplantısının ardından düzenlenecek geceyle ilgili olarak Galatasaray Televizyonu’ndan Serbay Şenkal’in sorularını yanıtlayan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız Galatasaray’ın bir gururu. Elde edilen başarılar ortada. Dünya şampiyonluklarından Avrupa şampiyonluklarına kadar... Buradan bu işe katkı veren hem yönetici hem sporcu kim varsa teşekkür ediyorum. Ampute Milli Takımımızın başarısı bir konuyu tetikledi. Galatasaray yıllardır bu konuyla ilgileniyor. Tabii ki spor ve sponsorluk birbirinden ayrılmaz iki parça. Sponsorluklar sporun gelişmesinde çok önemli. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın için de Galatasaray ailesinin sponsorluğunda bir gece tertip edeceğiz. Eşime teşekkür ediyorum. Kendisi ve yönetim kurulu üyelerimizin eşleri bu konuyu en iyi şekilde organize ederiz dediler. Güzel bir gece için hazırlıklarını yapıyorlar. Bütün Galatasaraylıları da bu geceye ilgi göstermeye davet ediyorum” sözlerini sarf etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.