Eurocup | İkinci maçta da mağlubiyet

Bir sezonluk aranın ardından yeniden 7Days EuroCup'ta mücadele eden Galatasaray Odeabank, sezonun ikinci maçında deplasmanda Reggio Emilia'ya 74-71 mağlup oldu. Karşılaşmada sakatlığı nedeniyle Mehmet Yağmur forma giyemedi. Takımımızın en skoreri 18 sayı ile Scotty Hopson oldu.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, Dajuan Summers, Richard Hendrix beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maça savunmada konsantrasyon düşüklüğüyle başlamasına rağmen hücumda bireysel yetenekleriyle dengeyi yakalayarak ilk çeyreği 18-18 berabere bitirdi. Kenardan gelen Scotty Hopson ile birlikte oyun ritmini eline alan Sarı Kırmızılılar, Rakeem Christmas'ın da etkili pota altı oyunuyla ikinci çeyrekte farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. İkinci çeyrek sonunda Reynolds'a engel olamayan takımımız buna rağmen soyunma odasına 31-36 önde gitti.

Soyunma odasından hücum ritmi düşmüş bir şekilde dönen Yenilmez Armada, top kayıplarından dolayı savunmada da eksik yakalanarak farkın erimesine neden oldu. Rakeem Christmas'ın 4 faul almasının ardından kenardan gelen Richard Hendrix, performansıyla takımımızı oyunda tuttu ve Galatasaray Odeabank, üçüncü çeyreği 52-53 önde kapattı. Son çeyrekte Scotty Hopson'ın çabalarına rağmen savunmada ve hücumda takım halinde hareket edemeyen Galatasaray Odeabank, Amedeo Della Valle'nin etkili oyununa engel olamayınca parkeden 74-71 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:
Dwight Hardy: 5 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: 18 sayı - 2 ribaund.
Daujan Summers: 8 sayı - 4 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 2 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 4 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Rakeem Christmas: 9 sayı - 13 ribaund.
Emir Preldzic: 13 sayı - 3 ribaund - 2 asist.
Göksenin Köksal: 5 sayı.
TJ Cline: 1 top çalma.
Richard Hendrix: 9 sayı - 5 ribaund.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.