Eurocup | Karadağ deplasmanında kötü oyun

Bir sezonluk aranın ardından yeniden EuroCup’ta mücadele eden Galatasaray Odeabank, sezonun üçüncü maçında deplasmanda Buducnost VOLI’ye 87-78 mağlup oldu. Karşılaşmada sakatlığı nedeniyle Mehmet Yağmur forma giyemedi. Takımımızda üç oyuncu (Alex Renfroe, Scotty Hopson, Dajuan Summers) 14 sayı kaydederek takımının en skorer oyuncuları oldular.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, Dajuan Summers, Richard Hendrix beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, hücumda istediği istikrarı bulamadı ve 6 dakikasını sayı atamadan geçirdiği ilk çeyreği 25-14 geride kapattı. İkinci çeyrekte de hücumda ve savunmada istediği direnci gösteremeyen Sarı Kırmızılılar, Summers’ın oyunu hareketlendirmesiyle bir ara hareketlense de soyunma odasına 50-32 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde de şut isabetlerinde sorun yaşamaya devam eden Yenilmez Armada, %45 ile iki sayı atarken, üç sayı çizgisinde de %20 şut isabet oranını yakaladı. Hücumda yaşadığı istikrarsızlığı savunmaya da yansıtmaya devam eden Galatasaray Odeabank, üçüncü çeyreği de 69-49 geride bitirdi. Son çeyrekte hücumda istediğini yapabilmeye başlayan takımımız buna rağmen savunmadaki sıkıntılarının devam etmesiyle birlikte parkeden 85-75 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 7 sayı - 2 asist.
Scotty Hopson: 14 sayı - 5 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 14 sayı - 4 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 14 sayı - 6 ribaund - 5 asist.
Rakeem Christmas: 9 sayı - 2 ribaund.
Emir Preldzic: 3 sayı - 2 ribaund - 7 asist.
Göksenin Köksal: -
TJ Cline: 7 sayı - 2 asist.
Richard Hendrix: 10 sayı - 8 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.