Fernando Muslera'dan büyük fedakarlık..

Milli takımıyla birlikte Dünya Kupası'na katılım hakkı için mücadele veren Fernando Muslera hafta sonu oynanacak olan Konyaspor karşılaşması için büyük bir fedakarlık yapmaya hazırlanıyor. Uruguaylı yıldız oyuncu sadece tek antrenmanla zorlu deplasmanda kaledeki yerini alacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın bir numarası ve takım kaptanı Fernando Muslera yarın sabaha karşı Dünya Kupası Elemeleri'nde Uruguay'ın Bolivya ile oynayacağı maçta ülkesinin kalesini koruyacak. Muslera ardından da uzun bir yolculuğun ardından cuma sabahı İstanbul'a gelecek. Başarılı kaleci sadece Cuma akşamı Florya'da yapılacak antrenmanda yer alacak.

Uzun ve yorucu bir yolculuğun ardından İstanbul'a gelecek olan Uruguaylı file bekçisi, tek idmanın ardından Konya'da Galatasaray'ın kalesini koruyacak. Sarı-kırmızılı sağlık ekibi, Muslera'nın bu yorucu tempodan olumsuz etkilenmemesi için gereken tedbirleri aldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.