Galatasaray devler arasında!

Spor Toto Süper Lig’de şu ana kadar oynadığı 7 mücadelede mağlup olmayan ve 6 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa’nın 5 büyük liginde namağlup 11 takımdan biri. Gomis-Tolga-Maicon ise 15 golle en golcü 3’lüler arasında.

Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli araya en yakın takipçisi Beşiktaş'ın 5 puan önünde lider giren Galatasaray, başarısıyla Avrupa'da da ses getirdi. Süper Lig'in 7. haftasında Kardemir Karabükspor'u 3-2 yenen sarı-kırmızılı takım 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puana ulaşmıştı.

Yenilgisiz liderliğini sürdüren Cimbom, Avrupa'nın 5 büyük liginde namağlup 11 takımdan biri durumunda. Galatasaray ile birlikte 5 büyük ligde yenilgi görmeyen diğer takımlar Dortmund (6G/1B), Barcelona (7G), Atletico Madrid (4G/3B), Valencia (4G/3B), Manchester City (6G/1B), Manchester United (6G/1B), Napoli (7G), Juventus (6G/1B), İnter (6G/1B) ve Paris Saint Germain (7G). BU takımlar arasında Napoli ve Barcelona 7 yaparak hiç puan kaybetmediler.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.