Galatasaray Dorukhan Toköz ile ilgileniyor!

Yaz transfer döneminde birçok yıldız ismi kadrosuna katan Galatasaray, Ocak ayı için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kadrosuna genç ve yetenekli isimleri katmak isteyen Cimbom, Eskişehirspor'dan Dorukhan Toköz ile ilgileniyor.

Habertürk’ün haberine göre, yabancı serbestliğinin kademeli olarak düşürülmesi gündemdeki sıcaklığını korurken, Galatasaray da genç ve yetenekli Türk futbolcuları kadrosuna katmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Sarı-Kırmızılılar’ın, bu doğrultuda Eskişehirspor’da başarılı bir sezon geçiren genç orta saha Dorukhan Toköz’ü takibe aldığı öğrenildi. Bu sezon Kırmızı-Siyahlılar’ın TFF 1. Lig’de oynadığı 9 maçta da forma giyen ve U21 Milli Takımı’nda da boy gösteren 21 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe’nin de ilgilendiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.