Igor Tudor, Denayer'i hazırlıyor!

Igor Tudor, sezon başında Manchester City'den kiralanan ancak Serdar ve Maicon'un başarılı performansları sonrası kendisine ilk 11'de yer bulamayan Jason Denayer ile özel olarak ilgileniyor.  Hırvat çalıştırcı, Maicon-Serdar ikilisinden memnun olsa da Belçikalı stoperini de artık hazırda tutuyor.  

Vatan gazetesinin haberine göre; Sezon başından bu yana Maicon ve Serdar Aziz ikilisinde ısrar eden Igor Tudor, B planını da hazır tutuyor. Savunmadaki iki oyuncusunun da performansından memnun olan Hırvat çalıştırıcı zorlu fikstürde sorun yaşamamak adına Jason Denayer ile de özel olarak ilgileniyor. 

5 maçlık fikstürde Trabzonspor, Fenerbahçe, Başakşehir gibi zirvede kaderi belirleyecek maçlara çıkacak olan sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz'in de sarı kart sınırında bulunması Tudor'u da önlem almaya itti. Milli takım arasında Belçikalı oyuncu ile yakından ilgilenen Igor Tudor, Fenerbahçe maçını da düşünerek Denayer'i her an oynayacakmış gibi hazır tutuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.