Igor Tudor'dan Florya'da son uyarı!

19 puanla Süper Lig'de lider olan Galatasaray'da tek hedef, derbi öncesi Konya deplasmanından 3 puan ile dönmek. Oyuncularina son maçlarda yapılan hataları sık sık hatırlatan teknik direktör Igor Tudor, özellikle duran toplar konusuna ekstra özen gösteriyor.

beIN Sports'un haberine göre; Milli takım arasında İstanbul'da kalan oyuncuların hırsından ve çalışmasından son derece memnun olan Tudor'u sevindiren konulardan biri de şu ana kadar milli takımlarından dönen isimlerin herhangi bir sakatlık yaşamamış olmaları.

Lige fırtına gibi bir başlangıç yapan ancak 2 haftadır rakip fileleri havalandıramayan Bafetimbi Gomis, Florya'ya adeta kamp kurdu. Fransız yıldızın Atiker Konyaspor maçı öncesi takımla yapılan antrenmanlar dışında ekstra çalışmalar yaptığı ve son derece hırslı olduğu gelen haberler arasında.

Florya'da taktik idmanlar sürerken, bu sezon Gomis ile birlikte takımın en golcü oyuncusu olan Tolga Ciğerci'nin Cumartesi günü oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasında forma giymesi beklenmiyor.  Sezona cok iyi bir başlangıç yapan Tolga'yı derbiye saklayan Hırvat teknik adamın, Gomis'in arkasında Feghouli-Belhanda-Rodriguez üçlüsünden faydalanması bekleniyor.

Tudor'un savunma kurgusunda herhangi bir değisiklik yapması beklenmiyor. Milli takımın İzlanda ve Finlandiya maçları için kampa katılan Serdar Aziz'in Maicon ile birlikte stoperde forma giymesine kesin gözuyle bakılıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.