İngilizler Ndiaye'ye talip!

Galatasaray’ın sezon başında Osmanlı’dan 8 milyon Euro’ya transfer ettiği Ndiaye, İngiliz kulüplerinin gözdesi haline geldi. Tottenham, Leicester, West Ham ve Newcastle’ın Türkiye’ye temsilci göndererek Senegalli yıldızı izleteceği öğrenildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Sezon başında Osmanlıspor’dan 8 milyon Euro’ya transfer edilen Badou Ndiaye, Selçuk İnan’ın yerine görev yaptığı Sarı-Kırmızılı takımda henüz gol ya da asist üretmese de performansıyla büyük beğeni topluyor. Savunmaya olan müthiş katkısı, kaptığı toplarla aniden hızlanıp rakip oyuncuları teker teker geçerek oyun kurması Ndiaye’yi takımda ön plana çıkartırken, bu yükseliş Avrupa devlerinin de gözünden kaçmadı. İngiliz kulüpleri Tottenham, Leicester, West Ham ve Newcastle United’ın, Türkiye’ye temsilci göndererek Senegalli yıldızı izleteceği öğrenildi. Bu temsilcilerin Trabzon maçında tribünde olması bekleniyor.

TRABZON'DA YERİNİ BULACAK
Ndiaye açısından en önemli şans ise sezon başından beri 8 numara görevini üstlenirken, Trabzonspor deplasmanında 10 numara rolüne geçecek olması. Forvet arkasında rakip kaleye daha yakın oynayacak olan 26 yaşındaki futbolcu, bu karşılaşmada ortaya koyacağı performansla bir anda transferin gözde ismi haline gelebilir. Böyle bir durumda Galatasaray, Ndiaye’yi aldığı fiyatın çok daha fazlasına, hatta en az iki katına Premier Lig kulüplerine satabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.