Maça Doğru | Pınar Karşıyaka - Galatasaray Odeabank

Yeni sezona istediği gibi başlayamayan ve bir an evvel toparlanmak isteyen Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında Pınar Karşıyaka'ya konuk oluyor. Yenilmez Armada, son lig maçında Darüşşafaka Basketbol'a deplasmanda 69-67 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Emir Preldzic 16 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Scotty Hopson maçı 11 sayı - 9 ribaund - 3 asist ile tamamlamıştı.

21 Ekim Cumartesi günü saat 15.15'de Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma beIN Sports3'den naklen yayınlanacak. Karşılaşma geçen sezon verilen cezalardan dolayı seyircisiz oynanacaktır.

Rakibimizi Tanıyalım: Pınar Karşıyaka
Geçen sezon playoff dışında kalarak hayal kırıklığı yaşayan Pınar Karşıyaka, koç Aleksandar Trifunovic ile bu sezon başarılı olmak istiyor. Geçen seneden sonra kadrosunu tamamen yenileyen İzmir ekibi, kadrosuna Jarrod Jonas, Dominic Waters gibi önemli isimleri kattı.

LİGE SÜRPRİZLE BAŞLADILAR
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında evinde Anadolu Efes ile karşılaşan Pınar Karşıyaka, herkesin Anadolu Efes'i favori gördüğü maçta rakibini yenmeyi başarmıştı. Son oynadığı lig maçında ise, deplasmanda Gaziantep Basketbol'a 74-73 mağlup oldular. Karşılaşmada 18 sayı - 16 ribaund ile oynayan Jarrod Jonas ve 17 sayı - 8 asist ile oynayan Dominic Waters izleyenleri büyüledi.
  • Pınar Karşıyaka 92-85 Anadolu Efes
  • Gaziantep Basketbol 74-73 Pınar Karşıyaka
TEHLİKELİ İKİLİ: JONES & WATERS
İlk iki lig maçında takımın en iyi oyuncuları şu ana kadar maç başına 20 sayı - 12,5 ribaund ortalaması ile oynayan Jarrod Jonas ve maç başına 17,5 sayı - 7 asist ortalaması yakalayan Dominic Waters oldu

SON KARŞILAŞMALAR
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde karşılaştıkları son 15 karşılaşmada galibiyet üstünlüğü Galatasaray Odeabank'da. 15 karşılaşmanın 9'unu Galatasaray Odeabank kazanırken, 6 maç Pınar Karşıyaka'nın galibiyeti ile sonuçlandı.

Geçen sene sadece ligde  karşı karşıya gelen iki takım, evlerindeki maçı kazanmayı başarmıştı.
  • Pınar Karşıyaka 78-72 Galatasaray Odeabank
  • Galatasaray Odeabank 67-55 Pınar Karşıyaka
Pınar Karşıyaka'nın güncel kadrosu şu şekilde; Jarrod Jonas, Scott Wood, Dominic Waters, Egemen Güven, Berke Aygündüz, Dustin Hogue, D.J. Kennedy, Berk Uğurlu, Metin Türen, Erdi Gülaslan, Alp Karahan, Mert Celep.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.