Ömer Yalçınkaya: Avrupa Kupası’na da ‘Merhaba’ demek istiyoruz

EuroCup B Grubu’nun üçüncü maçında Karadağ ekibi Buducnost VOLI ile bu akşam saat 19:45’te karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta Basketbol Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, Başantrenör Erman Kunter GSTV mikrofonlarına maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ömer Yalçınkaya:
“Avrupa’da ikide sıfırla başlamamız iyi olmadı. Bugün bu sonucu telafi etmek açısından önemli bir maç olacak. Buducnost VOLI basketbol anlamında köklü bir takım. Grupta ikide iki yaptılar. Her maç bizim için final. Oyuncularımız, Pınar Karşıyaka maçında gösterdikleri performansı devam ettirmek zorunda. Bugün de maça asılıp kazanmak istiyoruz. Avrupa Kupası’na da ‘Merhaba’ demek istiyoruz. Umarım oyuncular en iyi performanslarını verip Galatasaray formasını layık olduğu noktaya getirmeye başlarlar. Hafta sonu Fenerbahçe maçımız var. Bugün oynayacağımız basketbol hafta sonu için de bir mesaj olacak.”

Erman Kunter:
“Zor bir maç. Grupta iki galibiyetleri var ve Bayern Münih’le birlikte ilk sırayı paylaşıyorlar. Bu salonda hiçbir zaman kolay maç olmaz. Rakip de hiç kimseye teslim olmuyor. Kazanırsak Avrupa’daki gidişatımızı durdurmuş olacağız. Hafta sonu Pınar Karşıyaka’yı yenerek morallendik. İyi durumdayız ve kazanmaya çalışacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.