Oyuncularımızdan Buducnost maçı öncesi açıklamalar

7Days EuroCup'ta oynadığı ilk iki maçı kaybeden Galatasaray Odebank, 25 Ekim Çarşamba günü Karadağ temsilcisi Buducnost VOLI Podgorica’ya konuk oluyor. Karşılaşma öncesinde oyuncularımız GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Emir Preldzic: 
“Bizim için çok önemli bir maç olacak. İlk iki maçımızı kaybettik, şimdi deplasmanda kazanmanın bir yolunu bulmamız gerekiyor. İyi bir takımın karşısına çıkacağımızı biliyoruz ancak biz de her maç daha iyiye gidiyoruz. Bu yüzden Çarşamba günü iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum.”

Ege Arar: 
“Geçen hafta Reggio Emilia’ya karşı kötü bir mağlubiyet aldık. Bu hafta deplasmanda kazanmak zorundayız, Eurocup’ta hala galibiyete ulaşamadık. Umarım ilk galibiyetimizi alacağız.”

Dwight Hardy:
“EuroCup’ta ilk galibiyetimizi almalıyız. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Buducnost VOLI karşısında ilk galibiyetimizi almaya odaklandık.”

Richard Hendrix:
“EuroCup’ta ilk galibiyeti almak için yarın bir fırsatımız var. Buducnost VOLI, evinde iyi oynayan bir takım. Umarım maçı kazanan taraf biz oluruz.”

Emir Preldzic:
“Bizim için önemli bir maç. Kazanmaya çalışacağız. Yarın zor bir maç olacak ancak kazanabiliriz. 40 dakika boyunca iyi basketbol oynayıp galip gelmeye çalışacağız.”

Serkan Aydın:
“Bizim için çok önemli bir deplasman. EuroCup’ta istediğimiz sonuçları alamadık. Bu yüzden yarın galibiyet almamız gerekiyor. En iyi şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.