ÖZEL | Dwight Hardy: Yeniden üst seviyeye dönebiliriz

Galatasaray Odeabank'ın yaz döneminde Trabzsonspor Medical Park'tan transfer ettiği deneyimli skorer Dwight Hardy sitemize açıklamalarda bulundu. Takıma geç katıldığını ancak şu an sezona hazır olduğunu söyleyen Hardy, taraftarı da salona çağırdı. Hardy'nin açıklamaları şu şekilde...

- Takıma geç katıldın, şu an yeni sezon için kendini hazır hissediyor musun?
Evet, fiziksel olarak da mental olarak da hazırım. Söylediğin gibi takıma geç katıldım ama çok sıkı çalışıyorum bu yüzden yeni sezona hazırım.

- 3 yıldır Türkiye'de oynuyorsun ve ligin deneyimli skorerlerinden birisin. Türkiye Ligi'ndeki rekabeti nasıl görüyorsun?
Harika bir lig olduğunu düşünüyorum. Rekabet en üst seviyede. Bu da herkesin en iyi performansını ortaya koymasını sağlıyor. Ligin seviyesi harika.

- Galatasaray geçen sene Euroleague'de oynamıştı. Sence yeniden Euroelague'e dönebilir miyiz?
Harika bir teknik kadromuz olduğunu düşünüyorum. Yetenekli ve iyi oyuncularımız var. Yaz döneminde sıkı çalıştık. Tüm bunları bir araya koyduğumuzda, evet yeniden bir üst seviyeye çıkabiliriz.

- Taraftara bir mesajın var mı?
Bizi desteklesinler. Hırslı oynayan ve çok çalışan bir takımız, desteğiniz ile iyi sonuçlar almaya çalışacağız.
***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme - Çeviri: Mehmet Beygirci - Can Özbalkan

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.