Scotty Hopson: Takım olarak daha iyiye gitmemiz gerekiyor

Galatasaray Odeabank'ın 7Days EuroCup'ın açılış maçında Bayern Münih'e 69-86 yenildiği karşılaşmanın ardından Scotty Hopson, Eurohoops'a açıklamalarda bulundu. Bugün kötü olduğumuzu söyleyen Hopson, 2. çeyrekte başkasının yaptığı faulün ona yazıldığını da belirtti. Scotty Hopson'ın açıklamaları şu şekilde..

Maçla ilgili olarak rakibin daha iyi olduğunu söyleyen Hopson, ''Rakip çok iyi bir takım. Bugün onlardan daha kötü oynadık. En azından onlar kadar agresif oynamalıydık ama olmadı. Şutlarımız girmeyebilir ancak şutlar girmeyince de bizim savunmaya devam etmemiz ve atamıyorsak yemememiz gerekiyor. Savunmada ve hücumda daha düzenli oynamalıyız.'' ifadelerini kullandı. 

Scotty Hopson, ikinci çeyrekte 3 faul alıp benche gelmesiyle ilgili olarak da ''Bence skorboard’ta hata oldu. Başkasının yaptığı bir faulü bana yazdılar. Bence maçın sonucuna da bu durum öyle ya da böyle etki etti. Benim oynayamadığım bölümde iyi savunma yaparak hücumdaki akışımızı bozdular. Takımda birçok iyi oyuncumuz var ve ben olmasam da onların iyi oynaması gerekiyordu ancak olmadı ve kaybettik. Takım olarak daha iyiye gitmemiz gerekiyor.'' sözlerini söyledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.