Sinan Gümüş için başkan devreye girdi!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, taraftarın tepki gösterdiği Sinan Gümüş'ün takıma kazandırılması için devreye girdi. Efendi kişiliğini sevdiği için evladı olarak gördüğü Sinan Gümüş'ün yeniden eski formuna dönmesinin hem kendisi hem de kulüp açısından birçok katkısının olacağına inanan Özbek, genç yetenek için teknik direktör Igor Tudor'a özel bir ricada bulundu.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Dursun Özbek'in, mutsuz olan Sinan Gümüş'e forma verip güven aşılanmasını istediği, zorlu periyotta tıpkı Selçuk İnan gibi genç yeteneğe de ihtiyaçları olabileceğinin altını çizdiği öğrenildi. Sinan'ın yeteneğini sergilemesi halinde 11'i zorlayacağına inanan Dursun Özbek, ileride satılması halinde aynı Bruma örneğinde olduğu gibi, büyük kazanç elde edebileceklerini düşünüyor.

Bu sezon ligde sadece Kayserispor ve Kasımpaşa maçlarında görev yapan Sinan Gümüş, sadece 26 dakikada süre alabildi. Cim-Bom'un elendiği Östersunds karşılaşmalarında iki maçta da ilk 11'de yer alan genç oyuncu isteneni verememişti. Geçen sezon sonunda attığı gollerden sonra sevinmeyen, yaz döneminde ise gitmek istediği için taraftarın kara listesine giren genç futbolcu hem gidemeyip, hem de tribünleri karşısına almıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.