Sofiane Feghouli: Gereken tepkiyi vereceğiz.

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Trabzonspor maçında kırmızı kart gören Sofiane Feghouli, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Gençlerbirliği'ni yenerek tekrar yükselişe geçeceğimizi belirten Feghouli, gereken tepkinin verileceğini de belirtti. Sofiane Feghouli'nin açıklamaları şu şekilde..

BANA GÖSTERİLEN KIRMIZI KART AĞIR BİR KARAR
Takım arkadaşım yerde yatarken hakem tepkisiz kaldı. Olcay ayakla müdahale ederken orada bekledim, hakem reaksiyon göstermedi. Daha sonra Olcay eliyle takım arkadaşımı hırpaladı ve ben mecburen araya girmek ve arkadaşımı korumak zorundaydım. Videolardan tekrar izlenirse Olcay'a yumruk atmadığım sadece ittiğim görülecektir. Ayırmak için itmek zorundaydım. Bana gösterilen kırmızı kart ağır bir karar. Bana kalsa sarı kart bile olmazdı. 

GALATASARAY'A OYNANAN OYUNLARI ANLAYABİLİYORUM
2 maçtır Galatasaray'a oynanan oyunları anlayabiliyorum. Aynı faul bize çalınırken rakiplerimize çalınmıyor. Bu kötü bir durum ama buna da adapte olmamız lazım. Yabancı takım arkadaşlarımla bu durumu konuştuk ve bu oyunlara gelmememiz gerektiğini vurguladık. Gördüğüm kırmızı kartın itirazı için yönetimimize ricada bulundum. TFF video ile pozisyonu tekrar izlerse bana en fazla 1 maç verilmesi gerekir.

GEREKEN TEPKİYİ VERECEĞİZ
Yaptığım müdahalede darbenin değil bir itmenin olduğu kolaylıkla anlaşılabilir. Trabzonspor'a yenildiğimiz için çok üzgünüm bazen aşırı motivasyon soğukkanlılığımızı kaybetmemize neden oluyor. 2 maçtır kötü sonuçlar alıyoruz ama Gençlerbirliği'ni yenerek tekrar yükselişe geçeceğiz. Puan farkı açılmasın, ligde heyecan devam etsin diye hakemler böyle bir davranış sergiliyor olabilir. Ama bunu da adapte olacağız. Gereken tepkiyi vereceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.