Teknik heyette Selçuk İnan sevinci..

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik heyetinde Selçuk İnan sevinci yaşanıyor. Tecrübeli futbolcunun, milli forma altında Finlandiya'ya karşı sergilediği performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Teknik direktör Igor Tudor, milli takımın grubunun son maçında oynadığı Finlandiya karşılaşmasında izlediği Selçuk'u dünkü antrenman öncesi tebrik etti. Hırvat hocanın, "Performansını çok iyi buldum. Kendini hazır tutman bizim için çok önemli. Her fırsatta takım için ne derece önemli olduğunu söylüyorum. Adeta bunu ispatlar bir performans sergiledin." dediği öğrenildi. Finlandiya maçında atılan 2 golde de etkisi olan Selçuk İnan mücadeleci futboluyla dikkat çekmişti. Tudor'un, Selçuk'a ilk 11'de olmasa bile maç içerisinde daha fazla süre vermek için harekete geçtiği bildirildi.

Bu arada A Milli Takım'ın son antrenmanına tendonlarındaki ağrı yüzünden çıkmayan Serdar Aziz'in ciddi bir probleminin bulunmadığı aktarıldı. Tecrübeli stoper, Tudor'un görev vermesi halinde Konyaspor maçında takımdaki yerini alabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.