Tudor'un derbi hasreti sürüyor..

Galatasaray, geçen sezonun 21. haftasında Jan Olde Riekerink'in yerine teknik direktörlüğe getirilen Igor Tudor yönetiminde çıktığı derbilerde henüz galibiyet almayı başaramadı. Galatasaray teknik direktörü olarak ilk maçına geçen sezonun 22. haftasında Beşiktaş karşısında çıkan Hırvat hoca, rakibine 1-0 yenilmekten kurtulamamıştı.

28. haftadaki Fenerbahçe derbisini de Türk Telekom Arena'da oynayan Galatasaray, maç boyunca galibiyet için büyük çaba sarf etse de Josef de Souza'nın 90. dakikada attığı golle yine 1-0'lık skorla derbiden mağlup ayrılmıştı.

2017/2018 sezonuna fırtına gibi bir başlangıç yapan ve çıktığı ilk 8 lig maçında 22 puan toplayarak namağlup liderliğini sürdüren Galatasaray, sezonun ilk derbisine 22 Ekim Pazar günü Fenerbahçe karşısında çıktı. Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve taraflar 1'er puana razı oldu. Tudor yönetiminde derbilerde ilk kez puan alan Galatasaray, galip gelmeyi ve gol atmayı ise yine başaramadı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ligde oynadığı son 9 derbi maçından galibiyetle ayrılamadı. 9 maçta 4 beraberlik ve 5 yenilgi alan Galatasaray, 2014/2015 sezonundan bu yana derbilerde galip gelemiyor.

Öte yandan Galatasaray başkanı olarak 3. sezonuna giren Dursun Özbek'in ligde derbi galibiyeti bulunmuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.