Tudor'un derbi planı hazır!

Igor Tudor Fenerbahçe'yi etüt etti ve derbi planını hazırladı. Fotomaç Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cimbom, Hasan Ali ve Valbuena’nın kullandığı kanattan saldıracak

Igor Tudor, Fenerbahçe'nin maçlarını detaylı şekilde inceliyor. Güçlü ve zayıf yanlarını tespit ediyor. Şimdiye kadar izlediği DVD'lerden Hırvat teknik adam Fenerbahçe'nin zayıf karnını Hasan Ali ve Valbuena'nın kullandığı sol kanat olarak belirledi.

Volkan Demirel da oynasa Kameni de oynasa kalede büyük bir sorun olduğuna dikkat çekti. Teknik direktör İgor Tudor, Valbuena gibi Giuliano'nun da bekine hiç yardım etmediği fikrini sahip... Fenerbahçe'nin kalecilerinin cepheden gelen toplar ve kornerler ile yan toplarda yaptığı hataların kendileri için büyük avantaj olacağını oyuncuları ile paylaştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.