Badou Ndiaye'ye Premier Lig'ten talip var!

Sezon başında Osmanlıspor'dan transfer edilen ve gösterdiği performansla beğeni toplayan Badou Ndiaye'ye talip var. Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu Badou Ndiaye'ye Premier Lig kulübü Leicester City talip oldu.

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray sezon başında Osmanlıspor’dan bonuslarla birlikte yaklaşık 9 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Badou Ndiaye için sürpriz bir teklif aldı.

İngiliz kulübü Leicester City, Senegalli futbolcu için menajerler vasıtasıyla 17 milyon pound önerdi. Galatasaray’ın Ndiaye’yi bu rakama bırakmaya sıcak bakmadığı, Leicester City’nin devre arasında resmi bir teklifle gelip pazarlıklara başlayacağı öğrenildi.

27 yaşında Ndiaye bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maçta forma giyerken skora katkı yapma başarısı gösterememişti.

Senegal Milli Takımı’nın da formasını giyen Ndiaye’nin sözleşmesinde 18 milyon euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Ancak bu madde 15.06.2019 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.